Anul trecut, Netflix a lansat „The Princess Switch”, în rolul principal fiind Vanessa Hudgens… aceasta interpretând DOUĂ roluri!

O continuare a filmului este acum confirmată în mod oficial. Dar dacă credeți că aceasta este partea cea mai bună, avem câteva vești pentru voi, deoarece filmul va avea nu două, ci TREI Vanessa Hudgens.

Pe 29 octombrie, cei de la Hollywood Reporter au anunțat că Netflix a dat undă verde la o continuare a popularului film, care se va numi The Princess Switch: Switched Again.

starshiners.ro

Vanessa Hudgens o să revină, și nu numai că va juca rolul Stacy și Margaret, dar o va interpreta și pe Fiona. Oh, și dacă asta nu era tot… Vanessa este și producătorul.

Nu s-a vorbit despre cine se mai întoarce, dar presupunem că Sam Palladio se va întoarce ca Prințul Edward și Nick Sagar se vor întoarce în rolul lui Kevin Richards.

Vanessa Hudgens a declarat că nu i-a fost ușor să „jongleze” cu aceste roluri:

A fost dificil la început să tot schimb accentele, eu încercând să-mi amintesc dacă eram american sau britanic, sau britanic care se preface american, sau american care se preface că este britanic. Și atunci când trebuia să-mi schimb hainele deveneam și mai confuză, dar într-un fel am reușit să mă descurc.

Princess Switch: Switched Again este programat să apară pe Netflix în 2020!

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0