Pregătește-te pentru mai multe înregistrări cu fantome care o să te înspăimânte, deoarece Paranormal Activity 7 este oficial în calendar!

Paramount Pictures a dezvăluit că cel de-al șaptelea film din această franciză horror va ajunge în cinematografe în primăvara anului 2021, mai exact pe 19 martie 2021. Aceasta vine după o pauză destul de luuuuungă.

Se știe foarte puțin despre noua intrare în acest moment. Paramount au anunțat proiectul din vară și au declarat că Jason Blum, șeful Blumhouse, o să fie producătorul. Dincolo de asta, nu au fost dezvăluite detalii despre poveste.

Este posibil ca această mișcare să ajungă la un reboot și, totodată, este foarte probabil ca producătorii să-și dorească să păstreze istoria care a consacrat franciza Paranormal Activity.

Filmele din searia Paranormal Activity au fost o forță definitorie a genului horror de-a lungul timpului, odată cu primul film care a apărut în cinematografe, în 2009, care a devenit o senzație majoră.

O să fie destul de interesant să vedem cum vor aborda producătorii acest proiect!

Ție cum ți s-au părut filmele din seria „Paranormal Activity”?

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0