Suicide Squad este un film cu o istorie complicată. Filmul a trebuit să sufere multe schimbări la mijlocul producției și a primit câteva recenzii negative din partea criticilor profesioniști, atunci când a apărut în vara anului 2016. Cu toate acestea, filmul s-a încheiat ca fiind un HIT masiv. A lovit peste tot în lume – aducând aproape 750 de milioane de dolari la nivel mondial – deci nu este chiar o surpriză imensă faptul că Warner Bros. și DC Comics dezvoltă în prezent un Suicide Squad 2.

Data lansării

Warner Bros a confirmat în sfârșit că filmul va fi lansat pe 6 august 2021.

Filmările pentru partea a doua trebuiau să înceapă în martie 2018, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Conform Deadline, aceștia își doresc să înceapă producția în Atlanta luna aceasta (septembrie 2019).

Distribuția

Scriitorul și regizorul Suicide Squad, James Gunn, a dezvăluit pe contul său de instagram o listă completă a distribuției.

View this post on Instagram

Don’t get too attached. #TheSuicideSquad

A post shared by James Gunn (@jamesgunn) on

Unele dintre aceste nume au fost implicate în filmul original Suicide Squad din 2016 și se presupune că vor avea aceleași roluri. Robbie ca Harley Quinn, Davis ca Amanda Waller, Kinnaman ca Rick Flag, și Courtney interpretându-l pe căpitanul Boomerang.

David Dastmalchian o să joace personajul Polka-Dot Man, Daniela Melchior va fi Ratcatcher, Steve Agee va ocupa rolul King Shark, iar Storm Reid va apărea ca fiica personajului lui Idris Elba. De asemenea, John Cena s-a zvonit că își dorește rolul lui Peacemaker, dar acest lucru nu este sigur.

Will Smith nu o să se întoarcă ca Deadshot din cauza conflictelor de planificare pe care le-a avut cu producătorii. Nici Cara Delevingne nu se mai întoarce pentru a o interpreta pe Enchantress.

TRAILER Suicide Squad 2

Acesta o să apară prin 2020 și probabil o să-și facă debutul la Comic-Con.

Nouă ne-a plăcut foarte mult prima parte a filmului Suicide Squad… sperăm ca următoarea să fie la fel de bună!

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
3
+1
1
+1
0