ABC are un nou spectacol în curs de dezvoltare, cu creatorul original al serialului Revenge, Mike Kelley, care este practic Revenge 2.0.

Pentru cei care nu au urmărit serialul original, acesta se concentra pe Emily VanCamp, care interpreta rolul lui Emily Thorne / Amanda Clarke, o tânără care se mută în Hamptons căutând răzbunare pentru închiderea nedreaptă a tatălui ei. Povestea este inspirată din romanul lui Alexandre Dumas, „Contele de Monte Cristo”.

Serialul a durat patru sezoane din 2011 până în 2015 și au mai făcut parte din distribuție, Madeleine Stowe, Gabriel Mann, Nick Wechsler și Josh Bowman.

O nouă „răzbunare”

Se concentrează în jurul unui imigrant latin care ajunge în Malibu pentru a se răzbuna pe o dinastie farmaceutică responsabilă de uciderea mamei sale biochimiste, a contribuit la distrugerea familiei și a provocat o epidemie globală.

Aceasta va fi ghidată de un personaj din serialul original și, deși nu știm cine este încă, vedeta originală, Emily VanCamp, știe.

Nu pot spune cine, dar readuc o persoană specifică, iar eu iubesc acea persoană specifică, așa că este interesant. Voi urmări cu siguranță!

a spus VanCamp într-un interviu.

Nu se știe când o să apară acest reboot sau care vor fi actorii, dar vă vom anunța imediat cum apar informații noi!

Tu ai urmărit serialul „Revenge”?

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0