Uneori, un sărut poate să fie ceva foarte romantic, în timp ce alteori poate să fie ceva ciudat și stânjenitor! 😵 Mai ales că lucrurile se complică dacă ești forțat să săruți pentru prima dată pe cineva în fața multor persoane și a camerelor de filmat.

Daaar da, mai mulți actori au avut primul sărut pe scenă, iar unele dintre ele nu mers chiar atât de bine.

Dylan Sprouse

Am fost un băiat dolofan și nu am avut prea mult succes cu fetele, dar cred că primul meu sărut a fost pe platoul de filmare, cu Selena Gomez”, a declarat Dylan Sprouse pentru Young Hollywood.

Peyton List

Peyton a avut primul ei sărut pe platourile de filmare din serialul Disney, Jessie!

Am avut parte de primul meu sărut într-o scenă din serialul Jessie. Aveam foarte multe emoții pentru că eram tânără, mai copilă și trebuia să mă sărut cu cineva în viața reală, iar toată lumea era cu ochii pe mine. Mă tot întrebam ce mă voi face sau cum voi reuși să trec peste acest lucru” a declarat Peyton List.

Noah Centineo

Starul din „To All The Boys I’ve Loved Before” a dezvăluit că a avut primul sărut în timp ce filma pentru filmul „The Gold Retrievers”, când avea 11 ani.

Până la scena din filmul The Gold Retrievers, nu mai sărutasem niciodată o fată. Eram pe platourile de filmare, iar producătorii erau ceva de genul ‘Da, doar sărut-o foarte rapid’, atunci eu le-am explicat că nu am mai făcut asta până acum. Nu prea a contat, în acea scenă am avut primul meu sărut” a spus Noah Centineo.

Tyler Posey

Primul sărut al lui Tyler a fost cu Miley Cyrus!

Am lucrat la o emisiune TV numită Doc, împreună cu Billy Ray Cyrus, pe când aveam doar nouă ani. Cu fiica lui, Miley Cyrus, am avut primul meu sărut și a fost iubita mea”, a spus actorul pentru Seventeen Magazine.

Am fost împreună timp de doi ani și ne-am despărțit când aveam 11 ani. Am văzut-o trei ani mai târziu la televizor și m-am panicat puțin! Suntem încă prieteni.

Dove Cameron

Deși primul sărut al lui Dove nu a fost filmat pentru a fi văzut de fani, tot a fost în fața mai multor oameni necunoscuți. A trebuit să se sărute cu Luke Benward, în timpul procesului de audiție pentru Cloud 9.

A trebuit să ne sărutăm în audiție pentru a obține rolurile”, a spus actrița pentru revista Seventeen. „Eram emoționată și m-am intimidat foarte mult. Și el este un băiat masiv, chiar de când avea 17 ani.

Lili Reinhart

Primul sărut al lui Lili a fost puțin ciudat, foarte multe camere erau ațintite spre ea și… mai era și mama ei acolo!

Primul meu sărut a fost pe platourile de filmare, eram foarte emoționată”, a spus ea.

Nici nu cred că am procesat acest lucru până nu a trebuit să fac cu adevărat asta. Am fost ceva de genul ‘Oh s ** t, sunt pe cale să fac asta petru prima oară cu cineva.’ A fost terifiant pentru mine, mai ales că mama mea era acolo.

Era un tip mai în vârstă, așa că era ciudat. După aceea, mă gândeam: ‘Uau. Nici măcar nu a trebuit să mă străduiesc atât de mult. Nu trebuia cu adevărat să mă gândesc la ceea ce făceam, ci doar că s-a întâmplat’ Deci cred că a fost o ușurare. Am fost fericită că s-a terminat repede.

Dakota Fanning

Primul sărut al actriței a fost pe platoul filmului Sweet Home Alabama.

S-a întâmplat cand o interpretam pe tânăra Reese Witherspoon. Atunci aveam 7 ani, iar el avea 10. Eram foarte emoționată. În pauza dintre scene, mă întorceam încet și îmi ștergeam gura fără ca el să vadă”. a declarat Dakota Fanning pentru W Magazine.

Puteți să ne urmăriți pe facebookinstagram și youtube, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0