Noi am selectat pentru voi 5 filme horror la care vă puteți uita chiar începând din această saptămână! Sperăm să vă placa 🙂

The sound

Kelly este sceptică în privința supranaturalului, încercând să demonstreze mereu că aceste forțe nu există și că totul are o explicație logică. Aceasta studiază fenomenele prin intermediul unor unde de sunet de joasă frecvență. Într-o zi primește pe blogul ei un nou caz în legătură cu o stație de metrou presupusă a fi bântuită și pornește în căutarea adevărului. Investigația o duce din ce în ce mai adânc în misterele stației de metrou, aceasta începând să vadă lucruri foarte ciudate care îi trezesc amintiri neprevăzute.

Ghost House

Doi tineri îndrăgostiți merg să viziteze Thailanda, la început toate lucrurile merg foarte bine și cei doi se simt minunat în vacanță. Jim o cere în căsătorie pe Julie, iar seara, când aceștia se întorc la hotel, dau peste 2 bărbați care îi invită să sărbătorească marele eveniment. Fără ca cei doi îndrăgostiți să bănuiască ceva aceștia sunt păcăliți, iar Julie este prinsă în capcana unui demon care vrea să-i acapareze trupul.

Wish Upon

O adolescentă primește într-o zi de la tatăl ei o cutie care apoi se dovedește a fi magică, îndeplind fiecare dorință pe care fata și-o pune. Lucrurile încep să ia o întorsătură foarte ciudată când aceasta realizează că orice dorință pusă are un preț mortal.

Don’t Hang Up

O seară cu o serie de farse la telefon devine un coșmar pentru doi adolescenți, când un străin misterios le întoarce propriul joc împotriva lor… cu consecințe mortale.

Keep Watching

O familie rămâne închisă în propia casă din cauza unor intruși, care îi forțează să joace un joc de viață și de moarte, în care regulile misterioase devin clare pe măsură ce noaptea se desfășoară.

Care este filmul pe care îl vei viziona imediat după ce ai văzut acest top?

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0