Tomb Raider 2 este oficial în mișcare. MGM a stabilit o dată de lansare a următorului film și a consolidat echipa creativă care va readuce personajul iconic al jocurilor video pe marele ecran.

Alicia Vikander, care a înfățișat-o pe Lara Croft în filmul din 2018, se reîntoarce

Alicia Vikander va reveni cu siguranță ca Lara Croft, aceasta chiar și-a exprimat interesul – înainte de lansarea primului film – că își dorește să o interpreteze din nou pe Lara.

Da, am adorat să-mi asum rolul Larei. Deci da, vom vedea. Dacă există o audiență pentru asta, atunci mi-ar plăcea.

Poate vom mai vedea și alte fețe cunoscute!

Dacă partea a doua continuă de la sfârșitul primului film, ne putem aștepta la Kristin Scott Thomas să revină ca Ana Miller.

Dominic West este puțin probabil să se întoarcă ca Lord Richard Croft, tatăl Larei, după ce s-a sacrificat pentru a-și salva fiica, în timp ce răufăcătorul Mathias Vogel (Walton Goggins) a murit și el în primul film.

Poate Daniel Wu se va întoarce ca Lu Ren, căpitanul navei, cel care a ajutat-o pe Lara să-și găsească tatăl și să scape de Yamatai.

La ce sa ma uit

Care este povestea din spatele filmului 2?

După ce Lara a salvat lumea și a oprit virusul mortal care amenința omenirea, s-a întors la Londra și și-a acceptat locul în compania tatălui ei.

Cu toate acestea, ea descoperă că Trinity – grupul care dorea să elibereze virusul – era legat în mod direct de Croft Holdings prin intermediul companiei mamă Patna, deținută de Trinity.

Ana Miller, partenerul de afaceri al tatălui Larei, este șeful Patnei, iar Lara își dă seama că Ana lucra cu Vogel și Trinity pe toată durata schemei lor.

Lara hotărăște să continue munca tatălui ei și să-l oprească pe Trinity.

Deocamdată nu există detalii pentru povestea din Tomb Raider 2. Rămâne de văzut dacă producătorii aleg să continue povestea primului film sau nu. DAR există posibilitatea ca următoarea serie să ilustreze o nouă misiune pentru Lara, complet detașat de filmul original.

DATA LANSĂRII

Warner Bros a confirmat data lansării pe 19 martie 2021.

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0