Un al șaselea sezon din searialul Lucifer este pe aproape, după ce actorul Tom Ellis a încheiat negocierile pentru a reveni ca personaj principal.

Au avut loc negocieri lungi și dificile cu Ellis, dar în final, a semnat că o să se întoarcă. De asemenea, și colegii lui au fost de acord să revină în noul sezon.

La începutul acestui an, Netflix a purtat diverse dicuții cu cei de la Warner Bros. despre o posibilă revenire, mai ales că au văzut cât este de îndrăgit acest serial și ce bază mare de fani are. Producătorii executivi Ildy Modrovich și Joe Henderson, care au regizat spectacolul, au încheiat rapid noi oferte pentru încă un sezon.

Planul era ca „Lucifer” să înceapă producția în septembrie pentru sezonul 6, dar spectacolul va trebui să finalizeze prima dată filmările din sezonul 5, care au fost afectate de pandemia cu coronavirus. Aceștia mai aveau de filmat încă patru zile pentru episoadele din sezonul 5, în momentul în care producția a fost suspendată în luna martie.

Lucifer a fost lansat prima dată pe Fox, unde a fost anulat după trei sezoane. Netflix a salvat seria, prelungind serialul cu încă două sezoane. Vara trecută, platforma de streaming a reînnoit emisiunea pentru un al cincilea și „final” sezon.

În timp ce lungimea tipică pentru un serial de succes Netflix este de 4-5 sezoane, Lucifer a produs mai multe episoade decât o serie obișnuită realizată, în mod exclusiv, de ei.

La 77 de episoade din cinci sezoane, Lucifer este deja unul dintre cele mai lungi seriale originale Netflix, al căror număr de episoade este între Orange Is the New Black (91) și House Of Cards (73).

Voi ce părere aveți despre serialul „Lucifer”?

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1