DA, ai citit corect! Partea a treia din filmul To All the Boys I’ve Loved Before.

De când Netflix a lansat To All the Boys I’ve Loved Before, foarte mulți oameni au îndrăgit această poveste. Fanii can’t get enough of Lara Jean (Lana Condor) și escapadele ei romantice. Să nu mai vorbim de Peter (Noah Centineo) care este, în esență, iubitul perfect.

Cel de-al doilea film nici nu a ieșit încă, dar se pare că producătorii au început filmările pentru următorul!

Toate aceste părți au la bază cărțile autoarei Jenny Han.

Cel de-al treilea film se va baza probabil pe cea de-a treia și ultima parte din această serie, intitulată Always and Forever, Lara Jean.

În prezent, Netflix nu a confirmat nimic în mod oficial despre un al treilea film, dar șansele sunt destul de mari. To All the Boys I’ve Loved Before a fost un adevărat succes și ar părea bizar să încheie seria fără a adapta totul la cartea finală.

Partea a doua a fost confirmată deja și va rămâne loială P.S. I Still Love You, ceea ce înseamnă că o să vedem că Lara Jean este prinsă într-un triunghi amoros cu Peter și John Ambrose (Jordan Fisher).

Iar dacă ultima parte stays true ultimei cărți, aceasta se va concentra asupra vieții amoroase a lui Lara Jean în timp ce se pregătește să meargă la facultate.

Ne vom aștepta la partea a doua undeva în anul 2020.

Dacă nu ai văzut încă filmul, te sfătuim să o faci dacă ești un iubitor al poveștilor de dragoste dintre adolescenți!

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0