Jughead Jones (Cole Sprouse) s-a confruntat cu o decizie majoră: dacă să meargă sau nu la o școală de elită. Când în cele din urmă a decis să plece, tatăl său, FP (Skeet Ulrich), i-a oferit lui Jughead o informație destul de interesantă. Se dovedește că bunicul lui Jughead, Forsythe Pendleton Jones I, a urmat această școală de elită, Stonewall Prep.

La câteva zile după ce a apărut episodul, producătorii Riverdale au anunțat că Timothy Webber a fost distribuit în rolul „bunicul lui Jughead”.

Personajul urmează să-și facă apariția în episodul final de la mijlocul acestui sezon.

Încă un personaj nou în Riverdale

De asemenea, a fost anunțat recent că Ryan Robbins a fost distribuit în rolul lui Frank Andrews, fratele mai mic al lui Fred Andrews. Frank este descris ca un „blue-collar”, fostul star de fotbal al liceului – dur, arătos și fermecător. Temperamentul și viciile lui îl pun constant în necazuri.

El a trăit în umbra lui Fred, fratele său mai mare, de când s-a născut. Drept urmare, Frank s-a alăturat armatei în căutarea propriei sale identități.

La ce sa ma uit

Ce părere aveți de noile personaje?

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0