The Haunting of Hill House a fost mai mult decât o poveste tipică cu fantome!

Seria horror, bazată pe romanul cu același nume al lui Shirley Jackson din 1959, a oferit diverse scene memorabile foarte înfricoșătoare. A fost de admirat faptul că Netflix a avut capacitatea de a îmbina supranaturalul cu traumele din copilărie ale personajelor prezentate în scenă.

După succesul celor 10 episoade ale acestui serial, creatorul Mike Flanagan a decis să-și reînnoiască show-ul casei bântuite și să îl transforme într-o adevărată serie, „The Haunting”.

Al doilea sezon o să se numească „The Haunting of Bly Manor”

Noul sezon o să se bazeze pe clasica novelă de groază din 1898 a lui Henry James, „The Turn of the Screw”. În povestea lui este vorba despre o tânără guvernantă, angajată de un bărbat pentru a avea grijă de nepoata și nepotul acestuia, la casa de la țară a familiei. Ajungând la moșia Bly, apar și primele evenimente stranii.

Flanagan a declarat:

Ne uităm la toate poveștile cu fantome ale lui Henry James ca un punct de pornire al noului sezonului, așa că is a whole new deal.

Este o modalitate mișto de a mă extinde pe unele lucrurile care mi-au plăcut la sezonul 1, dar în cadrul unei povești noi, fără a fi restricționat de deciziile pe care le-am luat ultima dată. Pentru fanii lui Henry James, va fi destul de sălbatic, iar pentru oamenii care nu sunt familiarizați cu munca sa, va fi incredibil de înfricoșător. Cred deja că este mult mai înfricoșător față de primul sezon, așa că sunt foarte încântat de asta.

Distribuția sezonului 2

Mai mulți actori din distribuția Hill House au fost confirmați pentru Bly Manor.

Pedretti o va interpreta pe Dani, „guvernantoarea care are grijă de doi copii foarte neobișnuiți”, a anunțat actrița într-un mesaj video.

Jackson-Cohen, o să-l interpreteze pe Peter, descris drept „un tânăr fermecător care locuiește la Bly Manor”, care „le face viața foarte dificilă celor de acolo”.

Henry Thomas, Elizabeth Reaser și Kate Siegel, au fost, de asemenea, selectați, deși rolurile lor nu se cunosc încă.

Cei doi copii îngrijiti de guvernantă, Miles și Flora, vor fi interpretați de Ben Ainsworth și Amelie Smith.

Alte fețe proaspete pentru sezoul 2 ar fi: Rahul Kohli (l-am mai văzut în Supergirl și iZombie), T’nia Miller (în ceea ce Flanagan a considerat „rol principal”) și Amelia Eve.

„The Haunting of Bly Manor” o să apară undeva în 2020, încă nu a fost anunțată o dată exactă de lansare.

Nouă ne-a plăcut foarte mult primul sezon #soscary, abia așteptăm să apară și următorul!

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0