Data viitoare când îi vom vedea pe adolescenții din serialul „Riverdale”, vor părea un pic mai bătrâni.

Creatorul emisiunii, Roberto Aguirre-Sacasa, a declarat că intenționează să creeze un salt în timp, în viitor, pentru începutul sezonului 5, prezentând viața de adulți (post-colegiu) a tinerilor.

„Vorbim și intenționăm să facem un time jump.”, a spus el într-un interviu acordat pentru TV Line.

Riverdale a încheiat sezonul 4 mai devreme

Din cauza pandemia de coronavirus, producția a fost întreruptă și sezonul 4 s-a încheiat mult mai devreme.

„O să începem cu ultimele trei episoade destinate sezonului 4, incluzând balul de absolvire și absolvirea liceului.”

„Deci, ceea ce vom facem este să continuăm de unde am rămas, pentru primele trei episoade care nu au putut fi difuzate, apoi să facem un salt în viitor… după acele trei episoade”, a adăugat Aguirre-Sacasa.

Un membru al echipei a fost infectat cu COVID-19

Seria a fost forțată să suspende producția în luna martie, după ce un membru al echipei a fost infectat cu COVID-19.

„Am fost anunțați că un membru al echipei noastre a fost în contact direct cu o persoană care s-a dovedit pozitivă pentru COVID-19. În prezent, membrul echipei primește îngrijirile medicale de care nevoie. Lucrăm îndeaproape cu autoritățile și agențiile de sănătate corespunzătoare din Vancouver pentru a lua cele mai bune măsuri în aceste condiții.” studioul Warner Bros. Television a declarat într-un comunicat de presă, la acea vreme.

Ce așteptări să avem de la noul sezon?

„Nu știu ce au planificat pentru sezonul 5, dar pot doar să îmi imaginez că o să se întâmple ceva care să-i readucă în oraș pe adolescenți. Dacă tot pleacă la aceste colegii diferite, cred că au planificat un salt în timp… ceva care să-i aducă înapoi. Deci, ce este, cine știe? Dar, cu siguranță, un nou mister o să-i readucă din nou împreună și o să-i implice într-o nouă aventură palpitantă, sunt sigură de asta.” a declarat Madchen Amick.

Îți recomandăm articolul despre Cum ar fi trebuit să arate actorii din „Riverdale”.

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0