Putem vorbi deja de un „Pretty Little Liars” Reboot?!

Ei bine, serialul nu s-a terminat de mult timp și deja vorbim despre un „reboot”. Seria Pretty Little Liars s-a terminat acum 3 ani, după 7 sezoane pline de suspans și mister.

Potrivit The Hollywood Reporter, producătorul Riverdale, Roberto Aguirre-Sacasa, își dorește să dezvolte o nouă interpretare a seriei dramatice. Această versiune alternativă Pretty Little Liars, o să prezinte o poveste complet nouă, cu personaje noi.

Spectacolul original, condus de Marlene King, le prezenta în rolurile principale pe Lucy Hale, Ashley Benson, Shay Mitchell, Troian Bellisario și Sasha Pieterse ca un grup de tinere adolescente din Pennsylvania, fiind urmărite în permanent de o figură misterioasă cunoscută pur și simplu ca „A”. Seria a fost bazată pe cărțile pentru tineri-adulți scrise de Sara Shepard.

Pentru moment, nu se cunosc alte detalii despre acest reboot. Nu știm dacă creatorul serialului original va avea vreo legătură cu noul PLL, tot ceea ce cunoaștem este că Aguirre-Sacasa o să scrie scenariul.

La începutul acestui an, Pretty Little Liars a sărbătorit a 10-a aniversare a premierei sale din 2010.

Îți recomandăm articolul despre „Lucy Hale a povestit despre ziua oribilă în care s-a anulat Katy Keene”.

Puteți să ne urmăriți pe facebookinstagram și youtube, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0