Universul The Walking Dead este în creștere și se pare că această lume va continua să se extindă pentru o lungă perioadă de timp.

Cu această extindere, vine al doilea spinoff The Walking Dead, aaaaand we are super excited about!!

Am văzut lumea odată ce apocalipsa a început deja și am văzut-o înainte de a începe cu Fear The Walking Dead, dar acum este momentul să aflăm mai multe despre copiii care s-au născut și au crescut in this terrifying world.

Potrivit unui reportaj de la Variety, au fost adăugate trei fețe proaspete la acest nou spin-off: Alexa Mansour (Unfriended: Dark Web), Nicolas Cantu (The Amazing World of Gumball) și Hal Cumpston (Bilched).

Personajul interpretat de aceasta este descris ca fiind bine intenționat, curajos, neavând teamă să înfrunte regulile – indiferent de regulile care ar putea exista în apocalipsa zombie! Persoana ei spumoasă și amuzantă ascunde o durere interioară pe care nu o arată mereu.

Va juca rolul unui băiat voios și prietenos, cu abilități de karate, dar mic de statură pentru vârsta lui. El va fi asociat cu Hal Cumpston, al cărui caracter este împovărat de faptul că mărimea lui mare îi sperie pe alți copii.

Some will become heroes. Some will become villains. In the end, all of them will be changed forever. Grown-up and cemented in their identities, both good and bad.”

Au declarat cei de la AMC.

Matt Negrete, scriitor și producător The Walking Dead, va servi drept showrunner pentru noul spin-off, care urmează să intre în producție din această vară, cu o dată de lansare în 2020.

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0