Skeet Ulrich interpretează rolul lui FP Jones, tatăl lui Jughead Jones (Cole Sprouse), în serialul Riverdale. FP a fost o perioada liderul „Southside Serpents”, dar apoi, a devenit șeriful orașului Riverdale.

Ulrich părăsește drama adolescenților din CW după patru sezoane, fiind prezent încă din primul sezon al serialului.

Când Ulrich a anunțat prima dată că va părăsi Riverdale, în februarie 2020, actorul a lansat următoarea declarație:

„Sunt incredibil de recunoscător pentru prieteniile pe care le-am format pe platourile de filmare din Riverdale și îmi vor lipsi toți colegii mei, o să-mi fie dor, deoarece nu o să-i mai pot vedea zilnic.

Sunt mândru că am făcut parte dintr-un grup atât de talentat de oameni, atât în fața camerei, cât și în spate. Dar am decis că este timpul să merg să explorez alte oportunități creative.”

Skeet Ulrich, părăsește Riverdale: „M-am plictisit de evoluția serialului”

Skeet Ulrich a făcut un videoclip pe Instagram Live, împreună cu prietena sa, modelul australian Megan Blake Irwin, unde a fost întrebat de un fan de ce s-a decis să părăsească emisiunea.

În loc să dea un răspuns prietenos, în conformitate cu standardele de PR, actorul a fost foarte sincer:

„Plec din Riverdale pentru că m-am plictisit din punct de vedere creativ”, a spus Ulrich. Acesta este cel mai cinstit răspuns pe care vi-l pot da.”

Este posibil să nu fie ceea ce fanii își doreau să audă, dar cel puțin ne-a oferit o explicație.

Momentan, nu am văzut cum se încheie povestea lui FP Jones, deoarece pandemia de coronavirus a forțat spectacolul să încheie mai devreme sezonul.

Atât Ulrich, cât și Nichols vor reveni în sezonul viitor pentru primele trei episoade: „Se vor întoarce pentru a filma episoadele rămase din sezonul 4. Cand s-a declanșat pandemia de coronavirus, am contactat toată distribuția, inclusiv pe cei doi, și i-am asigurat că poveștile lor vor avea trimiteri grozave” a declarat regizorul serialului, Roberto Aguirre-Sacasa.

Puteți să ne urmăriți pe facebook, instagram și youtube, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
3