Lucy Hale încă este supărată că serialul „Katy Keene”, în care juca rolul principal, s-a anulat după doar un sezon.

A descris această serie ca fiind „un punct culminant” al carierei sale și i-a plăcut foarte mult să trăiască la New York.

„Este întotdeauna trist când lucrurile se termină prematur, dar, după părerea mea, am vrut ca acest spectacol să continue mai multă timp și să aibă mai multe sezoane” a declarat actrița în vârstă de 31 de ani pentru E!News.

Aceasta a adăugat: „A fost o zi atât de oribilă când am aflat că nu ne vom mai întoarce pe platourile de filmare, dar am văzut răspunsurile foarte revoltate ale fanilor și ale persoanelor care mă susțin mereu, și mi-am dat seama cât de mult este iubit acest show”.

Vestea a venit ca o surpriză pentru Lucy Hale, care spune că știa exact ce trebuia să facă personajul ei în sezonul 2.

„Este păcat să vezi cum lucrurile se termină fără ca tu să-ți dorești acest lucru, dar, în cele din urmă, am de spus doar lucruri uimitoare despre această producție și despre toți oamenii care au fost implicați pentru serial” a concluzionat ea.

La doar câteva ore după ce The CW a dezvăluit că a anulat serialul Katy Keene, vedeta emisiunii s-a adresat fanilor ei într-un videoclip foarte emoționant.

Îți recomandăm articolul despre Lucruri neștiute din filmul Nașul.

Puteți să ne urmăriți pe facebookinstagram și youtube, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0