Imagine din fulmul „Nașul”

„The Godfather” (Nașul) este considerat și în prezent unul dintre cele mai bune filme cu mafioți din istoria cinematografiei, iar „La ce să mă uit” îți prezintă câteva lucruri neștiute din celebrul film.

Lucruri mai puțin cunoscute din filmul „Nașul”.

Alegerea lui Marlon Brando

Marlon Brando era un actor râvnit mai ales după premiile pe care le câștigase în anii ’50. Totuși, el nu mai jucase într-o producție de succes de un deceniu și intrase într-un con de umbră.

Brando a fost ultimul pe listă pentru personajul principal din Nașul, dar a fost cel ales și cel care s-a potrivit cel mai bine în rolul unui cap al mafiei.

Condițiile lui Brando

Pentru a juca în filmul Nașul, Marlon Brando a pus două condiții: să primească un onorariu destul de generos și să dea probe pentru rol, ceea ce nu se mai întâmplase din tinerețea sa.

Brando nu și-a memorat replicile, ci a citit totul de pe niște planșe pe care cei din regie i le arătau.

Filmul era aproape să nu mai ruleze la cinema

Mafiotul Joseph Colombo s-a temut de lumia reflectoarelor, astfel că a declarat război producției și s-a străduit din răsputeri să o închidă. În cele din urmă, ambele părți au ajuns la o înțelegere, iar Colombo i-a lăsat în pace.

Joseph Colombo

Mafie, Cosa Nostra?

În niciunul din cele trei filme nu au fost folosite cuvinte precum „mafie” sau „Cosa Nostra”. Cel mai adesea termen întâlnit în trilogie este cel de familie.

Capul de cal din primul film, fabricat de o firmă de mâncare pentru câini

Vă mai amintiți de capul de cal din startul primului film? Acesta a fost realizat de fapt de o firmă care se ocupa cu producerea mâncărurilor pentru câini. 

Îți recomandăm articolul despre Top 7 actori care au avut primul lor sărut pe platourile de filmare.

Puteți să ne urmăriți pe facebookinstagram și youtube, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0