O altă carte a lui John Green, „Looking for Alaska”, urmează să-și facă debutul pe ecran ca o mini-serie. Aceasta nu este prima încercare de a da viață romanului, dar iată că, în sfârșit, vom putea vedea și ecranizarea!

Anul trecut, Hulu (=o platformă de streaming din SUA) a finalizat o înțelegere cu Josh Schwartz (creatorulul serialului „Gossip Girl”) și colega sa, producător executiv Stephanie Savage, pentru a aduce la viața „Looking for Alaska”.

Data lansării

În această toamnă, toate cele opt episoade din mini-seria „Looking for Alaska” vor avea premiera pe 18 octombrie 2019, doar pe Hulu.

Scenariu

În cele opt episoade, îl putem urmări pe adolescentul Miles „Pudge” Halter, în timp ce se înscrie la internat deoarece își dorește să obțină o perspectivă mai profundă asupra vieții. Se îndrăgostește de Alaska Young și își formează un grup de prieteni foarte loiali. Dar după o tragedie neașteptată, Miles și prietenii săi apropiați încearcă să înțeleagă prin ce au trecut.

Miles și Alaska

Distribuția

Prin intermediul trailer-ului lansat recent, fanii au putut afla care sunt personajele principale. Kristine Froseth joacă rolul cunoscutei Alaska Young, în timp ce Charlie Plummer îl interpretează pe Miles „Pudge” Halter. Denny Love o să fie văzut ca Chip Martin cunoscut drept „The Colonel”, iar Jay Lee se alătură ca al patrulea membru al grupului, Takumi Hikohito.

Trailer

Trailer-ul prezintă diverse scene ale personajelor prin pădurea Alabama și câteva dintre cele mai populare rânduri ale romanului, dezvăluind puțin din ceea ce ne așteaptă 🙂

„Teenagers think they’re invincible. They don’t know how right they are.” – Looking for Alaska

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0