The Walking Dead a adus-o înapoi cu succes pe Lauren Cohan. Actrița se va întoarce în serial cu drepturi depline pentru sezonul 11, acest lucru a fost confirmat la panoul Comic-Con New York din seria AMC.

Potrivit surselor, vom putea vedea o scurtă „introducere” a lui Maghan la finalul sezonului 10.

Președintele „AMC Networks Ent. Group/AMC Studios”, Sarah Barnett, a declarat în fața mulțimii: „Suntem încântați să o primim înapoi pe Lauren Cohan. Ea a însemnat atât de mult pentru acest spectacol și pasionații săi, fani din întrega lume, care abia așteaptă să o vadă în acțiune. „

„Sunt atât de încântată că pot să-mi surprind fanii. Știu că i-am lăsat în aer cu interpretarea lui Maggie Rhee, dar abia aștept să le aduc din nou acest personaj.” a spus Cohan pentru blogul AMC.

„Am fost întotdeauna un mare fan al surprizelor. Familia mea trăiește între Anglia și America, așa că toată viața mea este despre cum să fac un plan elaborat și să nu-l stric. Sunt foarte fericită. Angela Kang, producătorul, Scott M. Gimple, șef de conținut TWD, și cu mine am vorbit despre cum am putea face aceast lucru să funcționeze, iar totul s-a aliniat perfect. Sunt foarte încântat să văd care va fi acest capitol din viața lui Maggie” a mai adăugat aceasta.

Cohan s-a îndepărtat de Universul TWD pentru a juca într-un serial „spy action-comedy”, Whisky Cavalier, anulat ulterior de ABC după doar un singur sezon.

Se preconizează că sezonul 11 din The Walking Dead va apărea în octombrie 2020.

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0