Joker-ul a avut parte de un succes fantastic încă de la prima sa apariție. De curând, a trecut de 1 miliard de dolari în blox office, depășind filmul „The Dark Knight”.

Au existat multe discuții pe tema „Îl vom mai vedea pe Joaquin Phoenix ca Arthur Fleck într-o continuare a Joker-ului?”.

Inițial, toate semnele spuneau că nu. Co-scriitorul și regizorul Todd Phillips a exclus această variantă, declarând că „nu avem niciun plan pentru o continuare”, filmul fiind gândit doar pentru o singură parte.

Ei bine, s-a confirmat Joker 2 este în dezvoltare!

Phillips se află în discuții pentru a reveni ca regizor și va scrie scenariul împreună cu Scott Silver, care a lucrat și la filmul original.

Momentan nu știm dacă Joaquin Phoenix o să se întoarcă în rolul Joker-ului, daar avem speranțe mari că o să se întâmple asta… Având în vedere că performanța sa este acum propusă pentru o nominalizare la Oscar, Warner Bros. și-ar dori să obțină aurul de două ori.

Partea a doua a filmul s-ar putea să apără în luna Octombrie a anului 2021.

Singura informație oficială pe care o avem la momentul actual este că o să existe Joker 2! Vă ținem la curent cu tot ce apare nou 😄

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0