Renumitul actor de la Bollywood, Irrfan Khan, cunoscut la nivel mondial pentru rolurile din „Viața lui Pi” și „Jurassic World”, a decedat la vârsta de 53 de ani.

Khan a fost cunoscut pentru numeroasele sale spectacolele inteligente, nuanțate, mulți numindu-l unul dintre cei mai talentați actori din India.

Din păcate, în 2018, actorul a dezvăluit că are o tumoare neuroendocrină, fiind un cancer destul de rar.

El a lansat o mică scrisoare pe twitter în care detaliază „intensitatea” durerii sale și „incertitudinea” lui asupra vieții.

La începutul săptămânii, Khan a fost în terapie intensivă, într-un spital din Mumbai din cauză că avea o infecție la colon. Starea sa de sănătate s-a deteriorat treptat și a decedat pe 29 aprilie 2020.

Irrfan Khan s-a evidențiat pentru rolul său din „Slumdog Millionaire”, un film din 2008 care a câștigat opt premii Oscar. A avut, de asemenea, roluri cheie în „Jurassic World”, „Inferno”, „Life of Pi” și „The Amazing Spider-Man”, după a continuat să facă filme Bollywood.

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0