În sezonul 5 din serialul Lucifer o revedem pe mama acestuia, Charlotte Richards, într-un mod mai diferit.

Acum că Lucifer filmează al cincilea și ultimul său sezon pentru Netflix, toate personajele ar putea să reapară, inclusiv Tricia Helfer ca „zeița infernului”.

Puțini fani au crezut că Lucifer va primi o altă vizită de la mama sa. Cu toate acestea, de când a murit cu câteva sezoane în urmă, s-ar putea ca întoarcerea ei să nu fie cea așteptată de fani, iar noul ei look să fie destul de surprinzător.

Ultima dată când am vazut-o pe Charlotte a fost în sezonul 3. Aceasta s-a sacrificat pentru a-l salva pe Amenadiel de a fi ucis de Marcus Pierce/Cain iar sufletul ei a fost dus în rai.

În acel moment, garderoba lui Charlotte părea altfel. Într-o nouă imagine postată de Tricia Helfer (prin TVLine), jacheta de piele a fost înlocuită cu o rochie retro, perle și o coafură mai pretențioasă.

Apariția ei o să fie probabil o mare surpriză pentru Lucifer, dar momentan o să fie ocupat cu lucruri mai importante.

Săptămâna trecută, Tom Ellis a postat o poză pe Instagram, anunțând întoarcerea lui Scarlett Estevez ca fiica mult iubită a lui Chloe, Trixie.

Pentru sezonul 5 al serialului, s-a stabilit inițial să se producă doar 10 episoade, dar după s-au decis să mărească numărul până la 16!

Este posibil ca majoritatea fanilor să nu-și amintească, dar Lucifer este din punct de vedere tehnic o proprietate DC Comics. În prezent, se speculează că Lucifer Morningstar al lui Tom Ellis ar putea apărea în crossover-ul „Crisis on Infinite Earths”, dar acest lucru nu a fost încă confirmat de o sursă sigură.

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0