Ian Somerhalder joacă în noul serial cu vampiri de pe Netflix, V Wars, dar nu este în totalitate împotriva revenirii sale în spinoff-ul TVD, Legacies.

Din păcate, „The Vampire Diaries” s-a terminat 😭, iar actorii show-ului ne lipsesc foarte mult. Dar, în timp ce unii actori nu s-ar întoarce la vechea lor muncă, altele vor să revină în acest univers. Ian Somerhalder este unul dintre ei!

Somerhalder ar fi foarte bucuros să vină în Legacies, dar nu ca Damon Salvatore 🙁

De fapt, mi-ar plăcea să vorbesc cu Julie Plec. Îmi doresc să merg și să regizeze unul dintre episoadele din Legacies. Pentru că știu că Paul Wesley a mers să o facă, iar el m-a sunat bucuros și mi-a spus: „Bro, this is fucking crazy”. Pentru că este vorba de oamenii cu care am lucrat de-a lungul timpului. El a fost destul de emoționant în privința asta, mi-a zis „This is crazy!”

a declarat Ian Somerhalder.

Regia este o modalitate foarte bună pentru Ian Somerhalder de a reveni într-o atmosferă familiară, fără a fi nevoie să pășească în fața camerei.

În ciuda faptului că nu o să revină în rolul lui Damon, Ian Somerhalder are amintiri foarte frumoase legate de The Vampire Diaries. A dirija un episod din Legacies would be a big deal pentru el.

Am petrecut opt ani în emisiune, iar acum sunt doi ani mai târziu, iar noi încă tot vorbim despre asta în timp ce lucrăm și la alte lucruri. Asta este un deceniu, de la 30 la 40 de ani. Este o bucată foarte substanțială din viața ta. Dar chiar mi-ar plăcea să mă întorc și să-l regizez. Îmi place ceea ce fac. Spectacolul arată uimitor, face parte din vechea mea echipă.

a mai adăugat Ian Somerhalder.

Totuși, doar pentru că actorul nu își va relua rolul de Damon, nu înseamnă că cei din Legacies au uitat de Salvatores. De fapt, încă din sezonul 1, Elena (Nina Dobrev) și fiica lui Damon, Stefanie Salvatore, a fost menționată pe scurt și există o mulțime de modalități prin care ea poate fi prezentată în emisiune.

Să continuăm să sperăm că unele personaje din The Vampire Diaries și The Originals își vor mai face apariția!

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
5
+1
0
+1
1