Am putea primi cu adevărat un prequel al serialului Hannah Montana??

Datorită revistei „Hollywood Life”, am aflat că este posibil să vedem o continuare sau chiar un film despre personajul care ne-a încântat copilăria.

„Se tot vorbește de un prequel, iar eu, sincer să fiu, aș accepta într-o clipă să filmez. Ar însemna să port din nou celebra mea perucă. Cred că va fi o întreagă poveste despre cum Miley a devenit Hannah Montana.”

Billy Ray Cyrus, a declarat pentru Hollywood Life

Billy Ray nu a dat mai multe detalii despre acest prequel, așa că nu știm ce tip de format va avea. Ar putea fi o întreagă emisiune TV, ar putea fi un film. Poate va fi difuzat pe Disney +, Disney Channel sau, dacă este un film, îl putem vedea în cinematografe.

Cu toate acestea, am mai citit o știre pe site-ul „E!News”, cum că niciun astfel de proiect Hannah Montana nu este în curs de dezvoltare la Disney în acest moment.

Daaaar… orice este posibil!

Serialul i-a oferit lui Miley Cyrus faima. Ea a interpretat-o pe Miley Stewart, o adolescentă obișnuită ziua, vedeta pop Hannah Montana noaptea.

Spectacolul s-a desfășurat timp de patru sezoane între 2006-2011.

Vouă v-ar plăcea să o revedeți pe Hannah Montana?

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0