„Chicago” (numit și „One Chicago”) este o franciză media a programelor de televiziune americane create de Derek Haas, Michael Brandt și Dick Wolf, care sunt difuzate în prezent pe NBC, toate acestea tratând diferite servicii publice din Chicago, Illinois.

Franciza din Chicago se concentrează asupra vieții profesionale și private a pompierilor, polițiștilor, personalului medical de urgență și a profesioniștilor legali care servesc orașul Chicago.

Noi, prima dată, am început să urmărim Chicago Fire, fără să știm de existența celorlalte serii. Am rămas plăcut impresionați când am descoperit și restul poveștilor. Este ceva cu totul special… 4 show-uri care „trăiesc” în aceeași lume, iar uneori, se mai și întâlnesc!

Chicago Fire

Chicago Fire urmărește pompierii, paramedicii și membrii echipelor de salvare ale Corpului de Pompieri Chicago 51.

Chicago P.D.

Chicago P.D. urmărește ofițerii și detectivi din Chicago Police Department’s 21st District .

Chicago Med

Chicago Med prezintă medicii și asistentele de la Gaffney Chicago Medical Center. Episodul de la Chicago Fire „I Am the Apocalypse” servește ca episod pilot.

Chicago Justice

Chicago Justice urmărește procurorii și anchetatorii de la Parchetul Statului Județean Cook. Chicago P.D. episodul „Justice” servește ca episod pilot.

Din păcate, această serie a fost anulată după un sezon 🙁

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0