Warner Bros. a dezvăluit că iubitul duo al copilăriei noastre – Tom și Jerry – se va întoarce într-un nou film! 🙂

Distribuția filmului este formată din: Chloe Grace Moretz ca Kayla, Michael Pena ca Terrance, Jordan Bolger ca Cameron, Christina Chong ca Lola, Pallavi Sharda ca Preeta și Camilla Arfwedson ca Linda Perrybottom. Ken Jeong, Colin Jost și Rob Delaney fac parte din distribuție, deși nu suntem siguri încă de rolurile lor.

Moretz ar fi vedeta principală alături de Tom și Jerry, deoarece personajul ei lucrează la un hotel în care Jerry ajunge să se mute. În tot acest proces, Jerry amenință să saboteze o nuntă care are loc în hotel. Atunci, Kayla pleacă să angajeze o pisică de pe alee, pe nume Tom, pentru a scăpa de Jerry… iar de acolo încep toate aventurile lor.

Se pare că studioul se simte destul de bine cu proiectul, deoarece tocmai au mutat data de lansare. Data de lansare inițială a filmului a fost 16 aprilie 2021, dar vom putea să vedem filmul mult mai devreme, deoarece acum va fi lansat pe 23 decembrie 2020.

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0