Așa este, faimosul actor din 13 Reasons Why, Dylan Minnette, a răspuns la mesajele fanilor după ce și-a dezvăluit adresa de e-mail în episodul final al emisiunii 😱

Pentru cei care nu au văzut încă ultimul sezon din serial, Clay s-a confruntat cu o serie de gânduri negative, pe care abia la sfârșit a început să le înțeleagă mai bine și să le depășească prin intermediul terapiei. La sfârșitul spectacolului, s-a hotărât să lase în urmă Liberty High pentru a merge la Universitatea Brown.

Într-o scenă foarte emoționantă din serial, el și restul grupui de prieteni, au îngropat casetele realizate de Hannah Baker în sezonul 1, și au promis că vor fi acolo unul pentru celălalt dacă cineva o să aibă nevoie.

Dar asta nu este tot! 🧐

Înainte de a părăsi liceul, Clay a întâlnit o fată nouă, pe nume Heidi, care va urma tot Universitatea Brown. Deci, ce a făcut acesta? I-a spus să-i scrie un e-mail, la adresa percyakr2161@gmail.com.

Acum, fanii au început să-i scrie diverse mesaje la acea adresă de mail și au primit chiar câteva răspunsuri. Câțiva fani au împărtășit răspunsurile pe Reddit.

L-am întrebat dacă mai ține legătura cu prietenii săi.

Altcineva, într-un alt mesaj, a întrebat dacă a început să se întâlnească cu Heidi la facultate.

În acest moment, nu este clar dacă Netflix este sau nu responsabil pentru acest cont de e-mail sau doar un fan, dar, oricum, este destul de interesant!

Puteți să ne urmăriți pe facebookinstagram și youtube, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0