Părerile despre Jim Carrey sunt destul de împărțite, unii oameni merg să vadă toate producțiile în care apare el, în timp ce alții părăsesc sala de cinema, chiar dacă acesta apare într-un trailer.

El a fost cândva un element foarte important în comediile cu un buget mare, jucând în filme precum „Dumb and Dumber”, „The Truman Show”, „Liar Liar” și multe altele, dar a fost văzut pe ecran din ce în ce mai puțin în ultimii ani.

Iată câteva motive pentru care producătorii de la Hollywood nu-l mai aleg pe Jim Carrey.

Este un risc prea mare

O mare problemă atunci când lucrezi cu Carrey: este greu de spus dacă publicul îl va iubi sau îl va urî. Personalitatea comediantului funcționează în unele roluri, dar în altele, acesta poate eșua spectaculos.

Studiourile nu vor să își asume acest risc.

Metodele lui de actorie o luaseră razna în filmul „Man on the Moon”

Au existat câteva povești despre metoda lui de a interpreta rolul pentru acest film.

Carrey chiar a recunoscut că, în timp ce avea rolul lui Clifton, a refuzat să respecte indicațiile regizorului și a iritat la nesfârșit restul distribuției. De asemenea, camerele din culise au fost pornite tot timpul și au înregistrat comportamentul actorului.

Studioul s-a decis să nu facă publice acele filmulețe deoarece îl vor pune pe Carrey într-o lumină foarte proastă, poate chiar să-i distrugă cariera.

A încetat să promoveze „Kick-Ass 2”

Actorul și-a încălcat obligațiile legate de serviciu, oprindu-se din a mai promova filmul „Kick-Ass 2”. Acesta a considerat că filmul este violent.

A trebuit să se ocupe de mai multe probleme personale

Carrey se luptă împotriva proceselor din partea mamei și fostului soț al fostei sale prietene, Cathriona White, care a murit în urma unei supradoze de droguri intenționate în 2016.

Mama lui White susține că actorul i-a dat cu bună știință fiicei sale „trei boli cu transmitere sexuală” și apoi a mințit-o, a amenințat-o și s-a despărțit de ea pentru a-și proteja imaginea publică.

Carrey a spus că acuzațiile sunt „irelevante, false și necorespunzătoare, iar aceștia își doresc doar banii.” El a mai adăugat, „Nu voi tolera această încercare lipsită de inimă de a mă exploata pe mine sau pe femeia pe care am iubit-o.”

Și-a exprimat public niște credințe destul de controversate

Carrey și-a spus părerea asupra unor probleme politice controversate, în special a vaccinurilor. Actorul le-a numit otravă și s-a referit la guvernatorul Californiei, Jerry Brown, ca fiind un „fascist corporatist” care „trebuie oprit” după ce politicianul a pus o lege în vigoare care interzice scutirile personale de la vaccinările necesare.

Acesta a oferit câteva sfaturi pentru generația tânără de actori

Carrey i-a oferit câteva sfaturi demne lui Chris Pratt, care spune despre comediant că a fost idolul lui. „Există foarte puțini oameni pe lume de la care mă pot aștepta să înțeleagă exact prin ce trec”, a spus Pratt. „Jim Carrey este unul dintre ei.”

Atunci când i-a cerut lui Carrey sfaturi despre care ar trebui să fie următoarea lui mișcare în carieră, actorul a spus: „Va fi un punct în viață în care va trebui să demonstrezi că familia ta este mai importantă pentru tine. decât show-urile.”

În ultimii ani, Carrey a petrecut mai mult timp în spatele camerei de filmat, fiind creator și producător executiv.

Odată cu lansarea mini-documentarului din 2017 „I Need Color”, am aflat că acesta este pictor și sculptor, referindu-se la opera de artă drept „un fel de prima mea iubire”… A mai menționat că lucrează și la un roman! 🙂

Care este filmul vostru preferat cu Jim Carrey?

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0