Cum arată acum distribuția din serialul „Modern Family”: Vezi actorii din 2009 până în 2020

De la început, fanii s-au îndrăgostit de distribuția „Modern Family”, dar cu siguranță aceștia s-au schimbat în ultimii 11 ani.

Când seria a debutat, mulți dintre membrii distribuției erau atât de tineri încât au crescut pe platoul de filmare.

Ariel Winter, care avea 11 ani când a început spectacolul, a simțit, de asemenea, presiunea de a se dezvolta, de a crește pe micile ecrane.

„A crește în fața tuturor este dificil. Este stresant. Milioane de oameni cred că pot comenta viața ta”, a spus Winter, acum în vârstă de 22 de ani. „Rico (Rodriguez), Nolan și cu mine ne-am schimbat mult de-a lungul anilor… Anul în care am avut aparat dentar a fost un an îngrozitor pentru mine. Am trecut prin pubertate. Am avut multe alte lucruri”.

Sarah Hyland a primit, de asemenea, o mulțime de critici pe rețelele de socializare cu privire la aspectul ei în schimbare de-a lungul seriei. Avea 18 ani când a fost difuzat primul episod.

„Am avut un sezon destul de cringe, nu din cauza perioadei de pubertate, ci din cauza problemelor legate de sănătate. Mă simțeam foarte prost și m-am mai îngrășat și 30 de kilograme”, a spus Hyland, în vârstă de 29 de ani.

Este greu să treci prin toate momentele astea și să reziști presiunii sociale, mai ales ca tânăr actor, dar distribuția serialului a reușit să depășească întâmplările neplăcute și să ofere un spectacol de calitate.

Derulați prin galeria de mai jos pentru a vedea evoluția distribuției de la primul episod din 2009 până în 2020.

Julie Bowen – Claire Dunphy

Ty Burrell – Phil Dunphy

Sarah Hyland – Haley Dunphy

Ariel Winter – Alex Dunphy

Nolan Gould – Luke Dunphy

Ed O’Neill – Jay Pritchett

Sofía Vergara – Gloria Delgado

Rico Rodriguez – Manny Delgado

Jesse Tyler Ferguson – Mitchell Pritchett

Eric Stonestreet – Cameron Tucker

Aubrey Anderson-Emmons – Lily Tucker – Pritchett

Îți recomandăm articolul despre „Ce mai fac actorii din 90210”.

Puteți să ne urmăriți pe facebookinstagram și youtube, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0