Să vă pregătiți cu muuulte șervețele… v-am selectat câteva filme de dragoste care vă vor emoționa până la lacrimi!

1) 10 Things I Hate About You (1999)

Este un film despre prima iubire si dragostea de liceu. Scenariul, scris de Karen McCullah Lutz și Kirsten Smith, este o modernizare a piesei, de la sfârșitul secolului al XVI-lea, a lui William Shakespeare, „The Taming of the Shrew”, redus într-un cadru liceal american de la sfârșitul anilor 1990.

2) A Walk to Remember (2002)

El este un „bad boy”, iar ea, din păcate, este pe moarte, împreună traiesc o poveste de dragoste pe care nu o veți putea uita foarte curând. Genul acela de film în care îți dai seama de lucrurile care sunt importante în viață.

3) The Notebook (2004)

Un film care ne arată că nimic nu se poate pune în calea unei iubiri atât de mari ca cea pe care o trăiesc aceste personaje… dragostea adevărată își găsește mereu calea!

4) P.S. I Love You (2007)

O tânără văduvă descoperă că soțul ei a lăsat 10 mesaje menite să-i ușureze durerea, încurajând-o să-și înceapă o viață nouă.

5) Dear John (2010)

Filmul spune povestea unui tânăr soldat care se îndrăostește de o studentă idealistă. Într-o vacanță de primavara, Savannah Curtis îl întâlnește pe John Tyree, aflat într-o scurtă permisie… iar de acolo începe povestea lor.

6) Remember Me (2010)

O dramă romantică centrată pe doi noi îndrăgostiți: Tyler, ai cărui părinți s-au despărțit ca urmare a sinuciderii fratelui său, și Ally, care trăiește în fiecare zi la maxim de când a asistat la uciderea mamei sale.

7) Crazy, Stupid, Love. (2011)

Viața unui soț de vârstă mijlocie se schimbă dramatic atunci când soția lui îi cere divorțul. El încearcă să-și redescopere bărbăția cu ajutorul unui prieten nou, care îl învață cum să abordeze femeile. Dar lucrurile vor lua o întorsătură destul de ciudată 🙂

8) One Day (2011)

După ce au petrecut noaptea împreună, în seara absolvirii colegiului, Dexter și Emma sunt arătați în fiecare an, în aceeași dată, pentru a vedea unde se află în viața lor și ce fac în momentul respectiv. Uneori sunt împreună, alteori nu.

9) About Time (2013)

La vârsta de 21 de ani, Tim descoperă că poate să călătorească în timp și poate schimba ceea ce se întâmplă și s-a întâmplat în propria sa viață. Decizia lui de a-i face lumea un loc mai bun prin obținerea unei prietene se dovedește a nu fi atât de ușor pe cât ai putea crede.

10) If I Stay (2014)

Viața se schimbă într-o clipă pentru tânăra Mia Hall, după un accident de mașină aceasta intră în comă. În timpul unei experiențe din afara corpului, ea trebuie să decidă dacă să se trezească și să trăiască o viață mult diferită de cea pe care și-o imaginase. Alegerea este a ei dacă poate continua sau nu.

Un film despre alegeri, amintiri, momente, familie și iubire.

Care este filmul pe care îl vei viziona imediat după ce ai văzut acest top?

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0