Disney s-a descurcat destul de bine refăcând clasicele desene animate, așa că este o surpriza faptul că aceștia se îndreaptă deja către vasta bibliotecă Fox, pe care tocmai au achiziționat-o, începând să se gândească ce pot face pentru a readuce un plus acelor filme.

CEO-ul Disney, Bob Iger, a dezvăluit că studioul are planuri mari pentru hit-ul comediei Home Alone, precum și alte câteva mărci Fox. Cu toate acestea, Iger a declarat că filmele sunt mai degrabă „reimaginate”, decât remake-uri. De asemenea, toate sunt planificate pentru Disney+.

Cum a reacționat Macaulay Culkin la aflarea acestei vești?!

Macaulay Culkin, actor principal în două dintre cele trei părți ale filmului Home Alone, a postat pe Twitter o fotografie funny cu el.

Acesta s-a pozat în fața televizorului, cu laptopul în brațe, o farfurie cu mâncare în mână și burta umflată exagerat.

“Hey @Disney, call me!” a adăugat Culkin la postarea de mai jos.

Reacția fanilor cu privire la acest remake

Fanii nu sunt mulțumiți! Reacția răsunătoare venită din mediul online este că nimeni nu a cerut ca fostul film să fie ajustat pentru epoca modernă.

Chiar și starul din Home Town, Ben Napier, și-a exprimat părerea cu privire la această veste: „Avem nevoie de un #reboot la #HomeAlone??” alături de un gif pe care scrie: „Nu cred.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre!

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0