Ce mai fac actorii din „90210”

După ce am terminat de văzut „Gossip Girl”, serialul „90210” a fost încă un serial foarte bun cu adolescenți!

Spectacolul nu a ratat nimic… sarcină în perioada adolescenței, dependența de droguri, boli mintale și tot felul de alte lucruri dramatice.

Iată ce au făcut actorii 90210 de la încheierea spectacolului:

Annie Wilson – Shenae Grimes

Shenae a apărut în mai multe filme, a lansat o linie de îmbrăcăminte și a jucat rolul unui detectiv într-o dramă canadiană, dar acel serial („The Detail”) a fost anulat în 2018 după doar un sezon.

Acum este căsătorită cu modelul și muzicianul britanic Josh Beech și au împreună o fetiță pe nume Bowie Scarlett. Shenae petrece mult timp pe Instagram și are un canal de YouTube.

Liam Court – Matt Lanter

Matt s-a căsătorit în 2013 cu Angela Stacy și au împreună o fiică. A făcut puține lucruri de când s-a terminat serialul 90210, inclusiv o emisiune NBC numită Timeless și va apărea într-o serie Netflix numită Jupiter’s Legacy.

Matt a apărut, de asemenea, în cel de-al treilea film Pitch Perfect.

Naomi Clark – AnnaLynne McCord

În ultimii ani, McCord a apărut în Secrets and Lies, Lucifer, The Night Shift, și Beauty & the Beast.

AnnaLynne este acum puternic implicată în proiecte de agresiuni anti-sexuale și abuzuri domestice. Ea este, de asemenea, președintele unei organizații non-profit „Together 1 Heart”, care își propune să pună capăt traficului de persoane.

În momentul actual, principalul ei scop este activismul. Pe Instagram promovează evenimentele pentru caritate, precum și o mulțime de videoclipuri de meditație.

Dixon Wilson – Tristan Wilds

Tristan a lansat un album în 2013, care a fost nominalizat pentru un premiu Grammy în 2014. A apărut în videoclipul melodiei „Hello” a lui Adele.

De asemenea, are o fiică numită Tristyn Naomi Wilds, împreună cu iubita sa Christina Hammond. Da, chiar și-a numit fiica după el însuși!

View this post on Instagram

above all else.

A post shared by Tristan Mack Wilds ✪ (@mackwilds) on

Erin Silver – Jessica Stroup

A fost în distribuția principală a filmului „Iron Fist” și a jucat într-un film alături de Tom Cruise. Jessica a scris, de asemenea, un text special publicat într-o carte, care are ca subiect principal „bunătatea”.

Navid Shirazi – Michael Steger

De la terminarea serialului, Michael nu prea s-a ocupat de actorie, și-a mai făcut apariția în câteva filme, dar cam atât. Potrivit Instagram-ului său, este actor și regizor, așa că acesta petrece acum mai mult timp în spatele camerei.

Michael este căsătorit cu iubita lui din liceu, Brandee, și au împreună doi copii, Poet și Mozart.

Adrianna Tate Duncan – Jessica Lowndes

De la încheierea spectacolului, Jessica a făcut o grămadă de filme Hallmark, inclusiv multe filme de Crăciun și, surprinzător, unul cu Will Ferrell și Kristen Wiig.

Teddy Montgomery – Trevor Donovan

După 90210, Trevor a jucat în mai multe episoade din „Melissa și Joey” și făcut o mulțime de filme Hallmark.

Ivy Sullivan – Gillian Zinser

A avut doar câteva roluri de când s-a încheiat spectacolul, a regizat un scurtmetraj, iar acum face o mulțime de fotografii și trăiește în New York.

Îți recomandăm articolul despre „11 lucruri pe care nu le știai despre The Kissing Booth”.

Puteți să ne urmăriți pe facebookinstagram și youtube, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0