Cu toții ne bucurăm atunci când distribuția dintr-un serial sau film preferat se reunește, iar acest lucru ne aduce tot felul de senzații frumoase, poate chiar de nostalgie!

The Fosters

Cei din „Fosters” nu numai că s-au reunit, dar chiar au citit scenariul din primul episod al emisiunii.

Gossip Girl

Chace Crawford și Penn Badgley s-au văzut într-o conferință online pe 30 iunie 2020. A fost destul de drăguț să-i vedem împreună la mai bine de șapte ani de la finalul emisiunii.

Harry Potter

Bonnie Wright, Oliver și James Phelps au avut o reuniune pe Zoom, în mai 2020.

În plus, Tom, Emma Watson, Evanna Lynch, Bonnie și Matthew Lewis au ieșit la un restaurant în decembrie 2019.

Phil of the Future

Raviv „Ricky” Ullman, Aly Michalka, Brenda Song și Amy Bruckner din „Phil of the Future” au avut una dintre cele mai epice întâlniri în data de 25 iunie 2020.

Zenon: Girl of the 21st Century 

Cât de epic este să vezi din nou distribuția din „Zenon: Girl of the 21st Century” împreună ?! Au avut o o conferință video pe 25 iunie 2020.

Good Luck Charlie

Bridgit Mendler, Jason Dolley, Leigh-Allyn Baker, Eric Allan Kramer, Bradley Steven Perry și Mia Talerico din „Good Luck Charlie” au avut o reuniune pe zoom.

De asemenea, când Bridgit s-a căsătorit cu Griffin Cleverly, pe 12 octombrie 2019, Jason, Bradley, Mia și Leigh-Allyn au venit să sărbătorească.

To All the Boys I’ve Loved Before

Deși au terminat de filmat ultima parte din această serie, distribuția a rămas destul de unită. Lana Condor, Anna Cathcart, Janel Parrish, Emilija Baranac, Madeleine Arthur și Sarayu Blue au organizat o întâlnire video și au stat la discuții împreună pe 13 mai 2020.

Lizzie McGuire

Nu numai că distribuția „Lizzie McGuire” s-a reunit pentru prima dată în aproape 18 ani, dar Hilary Duff, Adam Lamberg, Lalaine, Hallie Todd, Robert Carradine, Jake Thomas, Ashlie Brillault, Davida Williams și Kyle Downes chiar au citit scenariul dintr-un episod mai vechi.

Austin & Ally

Ross Lynch, Laura Marano, Raini Rodriguez și Calum Worthy au avut o reuniune virtuală pentru prima dată în ani de zile, pe 7 mai 2020.

Sonny With a Chance

Demi Lovato, Sterling Knight, Tiffany Thornton, Brandon Mychal Smith, Doug Brochu, Allisyn Ashley Bra, Shayne Topp, Audrey Whitby, Damien Haas și Matthew Scott Montgomery au avut o reuniune pe Zoom, în 25 aprilie 2020.

High School Musical

Distribuția HSM s-a reunit pentru a cânta piesa de succes „We are All In This Together” pentru „Disney’s Family Singalong”.

Jessie

Distribuția „Jessie” s-a reunit în martie 2020.

Victorious

Victoria Justice, Matt Bennett, Ariana Grande, Avan Jogia, Liz Gillies, Daniella Monet, Eric Lange, Leon Thomas III și Dan Schneider au avut o reuniune.

Pretty Little Liars

O mulțime de vedete PLL au participat împreună la German Comic Con în 2019.

Când eram mică cunoșteam toate personajele din majoritatea serialelor pe care le-am prezentat mai sus și îmi plăcea să salvez pe calculator diferite poze cu aceștia. A fost destul de emoționant să-mi aduc aminte de acele vremuri 🥰

Care emisiune/serial îți lipsește cel mai mult?

Puteți să ne urmăriți pe facebook, instagram și youtube, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0