Actrița și autoarea Bella Thorne a apărut pe podcast-ul YouPuber-ului Logan Paul, pe 10 iulie, unde a vorbit despre noua sa carte, photoshop, sănătate mintală și istoria ei de a fi abuzată sexual.

Thorne a vorbit public despre faptul că a fost abuzată sexual de mai multe ori între vârsta de 6 și 14 ani.

Am fost abuzată sexual și am crescut cu traume psihice din ziua în care s-a întâmplat totul, până la vârsta de 14 ani”,

a scris ea pe Instagram în ianuarie.

Când am avut în sfârșit curajul să-mi încui ușa noaptea și să stau acolo. Toată noaptea. Așteptând ca cineva să profite din nou de viața mea. Am așteptat să se oprească și în sfârșit s-a întâmplat. Dar unele dintre noi nu suntem atât de norocoase să ieșim în viață „.

Ea a adăugat: „Please today stand up for every soul Mistreated. #timesup”

De asemenea, a vorbit despre abuzul ei atunci când a făcut publică noua sa carte „The Life of a Wannabe Mogul: Mental Disarray”, spunând că se simțea încă abuzată când paparazzii o urmau peste tot.

Paul, care este un prieten apropiat al lui Thorne de ani de zile, a întrebat-o cum este să să vorbești despre faptul că a fost abuzată sexual și cum a afectat-o să fie o „tânără vedetă de la Hollywood”.

Cred că a fost probabil unul dintre motivele pentru care m-am simțit atât rău și am fost într-un loc atât de întunecat, care creștea pe zi ce trece, de aceea am avut în vedere și sinuciderea.

a răspuns Thorne.

Cred că a fost un lucru atât de nebun ca toată lumea să știe totul despre tine, tot ce s-a întâmplat m-a schimbat literalmente ca persoană.

Thorne nu a dezvăluit niciodată cine este acea persoană care a abuzat de ea. Ea a spus că, odată ce oamenii află cine este, vor ști cum arată el și își vor imagina.

Vorbesc mult despre asta și în carte, despre această ură de sine pe care o am pentru că poliția, își face victimele să se simtă ca niște răufăcători. Și de aceea foarte mulți oameni nu raportează niciodată abuzul.

Ea a explicat de ce a lăsat abuzul să continue atât de mult timp, atribuindu-l cu sindromul Stockholm, condiție în care un captiv simte o alianță cu cel care îi capturează.

Ea a adăugat că „nu am cerut… această cruzime” la 6 ani, vârsta de la care a început abuzul.

Banuiesc ca mereu caut un raspuns si, stii, ma gandesc ca poate cartea asta va fi ceea ce caut. Nu stiu. Îmi doresc ca ea să mă ajute cu adevărat mental și să-mi deschidă mintea.

Când a fost întrebată dacă are un mesaj pentru fetele care au trecut prin abuzuri sexuale, Thorne nu a știut cum să găsească cele mai potrivite gânduri pe care să le transmită.

Nu poți da cu adevărat sfaturi nimănui cu privire la acest scenariu fără să cunoști mult mai bine situația. Există atât de multe linii, nu poți da cu adevărat sfaturi, deoarece totul este atât de unic. Ai putea spune cuiva, „oh, spune-i mamei tale”. Păi, dacă mama nu te crede sau ce se întâmplă dacă mama te bate pentru asta?

Ea le îndrumă să continue să lupte, deși e foarte greu, trebuie să-și găsească forța necesară. Au fost multe momente în viața Bellei când a crezut că nu mai merită să lupte.

Și după ce ai fost bătut din nou, din nou și din nou, trebuie să lupți doar. Chiar și când simți că te-ar putea ucide.

Aceasta a spus că ar prefera să lupte până la moarte, decât să lase să se întâmple din nou, lucru pe care nu l-a făcut când era mai tânără.

Te urăști pentru asta, te simți dezgustător. Dar nu ești un fruct învins. Ești un fruct care este încă frumos.

Thorne a avut de-a face cu foarte multe în cei 21 de ani ai ei: moartea tatălui ei, crescând în centrul atenției, probleme de sănătate mintală și multe altele. Ceea ce scrie și modul în care o face arată că este dispusă să-și înfrunte toate lucrurile care au măcinat-o atâta timp și, la rândul său, îi ajută pe ceilalți să se descurce cu problemele pe care le au.

Aveți aici interviul complet:

Lucrurile prin care a trecut Bella Thorne sunt sfâșietoare și nimeni niciodată nu ar trebui să treacă prin asta! Este destul de enervant că există o multitudine de cazuri de acest tip.

Dacă și voi ați trecut printr-o traumă de genul acesta, continuați să luptați. Continuați să ieșiți din nou la suprafață și să fiți VOI. Oricât de grea este situația, continuați să vă agățați și de cele mai mici momente în care vă simțiți bine pentru a putea reuși mai departe (poate cineva vă face să zâmbiți, poate o persoană spune o vorbă bună, poate vă regăsiți în alte activități sau poate îți găsești liniștea într-un „colțișor” de-al tău).

Orice pas este important. Voi sunteți importanți și frumoși!

La ce sa ma uit

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0