Platforma Disney+ este pusă pe fapte mari!

High School Musical: The Musical: The Series o să își facă debutul împreună cu site-ul de streaming, care se lansează pe 12 noiembrie în Statele Unite. Acum putem arunca o privire la noua serie care ne așteptă!

Spectacolul are în centrul său un grup de adolescenți care urmează liceul unde s-a filmat High School Musical – da, filmul Disney cu Zac Efron 😀

Domnișoara Jenn a fost „shocked, inspired, and triggered as a millennial” atunci când a aflat că liceul în care s-a filmat High School Musical nu a pus niciodată în scenă această piesă. Wild, we know. Deci, ea decide că este momentul perfect să organizeze un astfel de spectacol – fie acum, fie niciodată.

Principalul conflict al serialului pare să se învârtă în jurul cuplului nostru preferat, Troy și Gabriella, jucat de Ricky și Nini.

Actorii acestui show sunt: Joshua Bassett, Kate Reinders, Sofia Wylie, Matt Cornett, Dara Renee, Julia Lester, Frankie Rodriguez, Larry Saperstein și Mark St. Cyr.

TRAILER

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0