Stephenie Meyer a anunțat că va lansa o nouă carte „Twilight”, intitulată „Midnight Sun”.

Lansarea cărții „Midnight Sun” vine la 15 ani după ce Meyers a publicat prima carte Twilight, care s-a transformat apoi într-o serie îndrăgită din patru părți, ulterior adaptată într-o succesiune de filme, avându-i ca actori pe Robert Pattinson și Kristen Stewart.

Dornică să împărtășească veștile cu fanii, autoarea a făcut anunțul emoționant la Good Morning America, explicând că acesta este momentul perfect pentru a publica oficial romanul.

„Bună dimineața, America și bună dimineața, în special tuturor cititorilor seriei Twilight care urmăresc această emisiune”, a spus ea.

„Numele meu este Stephenie Meyer și sunt foarte încântată să anunț în sfârșit lansarea Midnight Sun pe 4 august. Este un moment de neliniște și nu eram sigură dacă este timpul potrivit pentru a lansa această carte, dar o parte din voi ați asteptat atât de mult timp. Nu mi s-a parut corect sa va fac sa mai așteptați”.

Puteți să ne urmăriți pe facebook și instagram, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0