11 lucruri pe care nu le știai despre „The Kissing Booth”

De când primul film a avut premiera în Mai 2018, oamenii au început să se atașeze foarte mult de seria The Kissing Booth. Spectatorii au fost pur și simplu vrăjiți de povestea de dragoste dintre Elle Evans și Noah Flynn.

Netflix a lansat anul acesta partea a doua din film și au anunțat că urmează si partea a 3-a în 2021.

Chiar dacă nu avem încă atât de multe detalii legate de The Kissing Booth 3, există o grămadă de secrete ascunse din culisele filmului pe care fanii nu le știau despre primele două părți.

Filmele se bazează pe o serie de cărți

După ce The Kissing Booth a câștigat „Most Popular Teen Fiction” pe Wattpad, autoarea Beth Reekles a transformat povestea în romane și apoi s-au născut filmele.

Jacob Elordi s-a folosit de pozele cu Joey King pentru a-l emoționa

Nu este un secret că Jacob și Joey au fost împreună o perioadă de timp, dar când aveau scene emoționante de filmat, acesta se folosea de pozele vechi cu cei doi pentru a-și crea o stare emotivă.

Jacob Elordi a mers de fapt cu motocicleta personajului său

Nu au fost necesare dublurile de cascadorie în acest caz. În timp ce se afla pe platoul de filmare pentru primul film, Jacob a dezvăluit că a învățat pentru film cum să meargă cu motocicleta.

„Pe platoul The Kissing Booth, am învățat cum să merg cu motocicleta și am fost obsedat de atunci”, a declarat acesta în 2018.

Joel Courtney este un dansator foarte bun

În timpul unui interviu cu Los Angeles Times, Joey a dezvăluit că Joel este chiar foarte bun la dans.

Seria a fost filmată în Africa de Sud

Unele scene au avut loc în California, dar majoritatea au fost filmate în Cape Town.

Joey King purta o perucă

Joey s-a ras în cap pentru a juca în „The Act” și a trebuit să poarte o perucă pentru a-și relua rolul de Elle în cel de-al doilea film.

„The Kissing Booth 3” a fost deja filmat

Așa este, distribuția a lucrat în secret, atât la al doilea, cât și la al treilea film.

Joey King nu a dat niciodată o audiție pentru rolul ei

„Îmi amintesc când am citit scenariul pentru The Kissing Booth, iar după mi-am sunat reprezentanții și i-am întrebat: <Când pot avea o audiție pentru acest rol?> iar aceștia erau ceva de genul <Oh, rolul acesta este deja al tău!>. Nu-mi venea să cred! Faptul că producătorii au crezut în mine încă de la început mi-a oferit foarte multe încredere. Am putut să cred mai mult în mine, iar scenariul era atât de bun” a declarat Joey King.

Casa fraților Flynn avea 4 piscine

Potrivit lui Joey, casa pe care au folosit-o pentru Noah și Lee se pare că avea patru piscine diferite.

Taylor Zakhar Perez nu știa să cânte la chitară

Înainte de a obține rolul lui Marco, actorul Taylor Zakhar Perez nu știa cum să cânte la chitară.

„Acest rol era pentru un tip care cânta la chitară, iar eu nu am cântat niciodată în viața mea. Am crescut cântând la pian”, a spus el pentru Glamour.

Dar, după cum am văzut, vedeta a învățat să cânte destul de repede, pentru că s-a descurcat foarte bine în film!

Filmarea continuării nu a fost ușoară

Joey, a declarat pentru Cosmopolitan că nu a fost ușor să lucrezi la continuare filmului cu fostul ei iubit, Jacob.

„Sunt sigură că oamenii vor analiza fiecare mișcare și fiecare detaliu. Și mă întreb, de ce ar conta asta? Am încercat să nu mă gândesc la acest lucru. La sfârșitul zilei, am fost încântată să fiu din nou Elle Evans… Îmi doresc să spun atât de multe. Care ar fi cel mai bun mod de a merge mai departe? Elle Evans are nevoie de Noah Flynn și, orice ar însemna asta pentru viața mea personală, voi face orice pentru a mă asigura că povestea personajului meu, la care țin atât de mult, este completă”, a spus ea.

Îți recomandăm articolul despre „Putem vorbi deja de un Pretty Little Liars Reboot?!”.

Puteți să ne urmăriți pe facebookinstagram și youtube, unde postăm mereu știri și recomandări interesante legate de filme sau seriale!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
8
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0